Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Михайлова, Світлана Володимирівна - Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів
Михайлова, Світлана Володимирівна - Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів
Автореферат/Дисертація
Автор: Михайлова, Світлана Володимирівна
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Михайлова, Світлана Володимирівна
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202833
Главный филиал
Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Світлана Володимирівна Михайлова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2014.– 23 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 202833
Главный филиал
Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Світлана Володимирівна Михайлова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2014.– 23 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.