Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Якубчак, Ольга Миколаївна - Критерії оцінки якості м'яса

Якубчак, Ольга Миколаївна - Критерії оцінки якості м'яса

Критерії оцінки якості м'яса
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Якубчак, Ольга Миколаївна
Критерії оцінки якості м'яса : монографія
Видавництво: ЦП "Компринт", 2013 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 63641
756928 Главный филиал

Якубчак, Ольга Миколаївна.
Критерії оцінки якості м'яса : монографія / Ольга Миколаївна Якубчак, Василь Васильович Кравчук, Тетяна Володимирівна Таран, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : ЦП "Компринт", 2013.– 121 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 97-121 . – На укр. яз. : 7.00.

ББК Л92-106

-- 1. Продукти, м'ясні – Якість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025