Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Вербицький, Сергій Борисович - Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног...
Вербицький, Сергій Борисович - Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног...
Автореферат/Дисертація
Автор: Вербицький, Сергій Борисович
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Вербицький, Сергій Борисович
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 204049
Главный филиал
Вербицький, Сергій Борисович.
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Сергій Борисович Вербицький, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 22 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 204049
Главный филиал
Вербицький, Сергій Борисович.
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Сергій Борисович Вербицький, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 22 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.