Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Десик, Микола Григорович - Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням
Десик, Микола Григорович - Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням
Автореферат/Дисертація
Автор: Десик, Микола Григорович
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Десик, Микола Григорович
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 204001
Главный филиал
Десик, Микола Григорович.
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Микола Григорович Десик, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 204001
Главный филиал
Десик, Микола Григорович.
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Микола Григорович Десик, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.