Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жеребкін, Максим Васильович - Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв...
Жеребкін, Максим Васильович - Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв...
Автореферат/Дисертація
Автор: Жеребкін, Максим Васильович
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Жеребкін, Максим Васильович
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 199091
Главный филиал
Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Максим Васильович Жеребкін, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 21 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 199091
Главный филиал
Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Максим Васильович Жеребкін, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 21 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.