Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Карнаушенко, Юлія Вікторівна - Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та...
Карнаушенко, Юлія Вікторівна - Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та...
Автореферат/Дисертація
Автор: Карнаушенко, Юлія Вікторівна
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Карнаушенко, Юлія Вікторівна
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 199090
Главный филиал
Карнаушенко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Юлія Вікторівна Карнаушенко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 18 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 199090
Главный филиал
Карнаушенко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Юлія Вікторівна Карнаушенко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 18 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.