Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія харчових продуктів рослинного походження

Технологія харчових продуктів рослинного походження

Технологія харчових продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5

(UA) Книга
XIII> 63749
757311 Главный филиал

Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Світлана Климентівна Ільдірова, Сергій Едуардович Стіборовський, Наталія Михайлівна Варваріна, Валентина Романівна Давидова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; За ред. Вікторія Альбертівна Гніцевич.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 324 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 322-324 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-293-5 : 18.00.

ББК Л91я73-1
ББК Л83я73-1
ББК Л87я73-1

-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025