Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія харчових продуктів рослинного походження
Технологія харчових продуктів рослинного походження
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
Автор:
Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб.
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
(UA) Книга
XIII> 63749
757311 Главный филиал
Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Світлана Климентівна Ільдірова, Сергій Едуардович Стіборовський, Наталія Михайлівна Варваріна, Валентина Романівна Давидова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; За ред. Вікторія Альбертівна Гніцевич.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 324 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 322-324 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-293-5 : 18.00.
ББК Л91я73-1
ББК Л83я73-1
ББК Л87я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 63749
757311 Главный филиал
Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Світлана Климентівна Ільдірова, Сергій Едуардович Стіборовський, Наталія Михайлівна Варваріна, Валентина Романівна Давидова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; За ред. Вікторія Альбертівна Гніцевич.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 324 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 322-324 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-293-5 : 18.00.
ББК Л91я73-1
ББК Л83я73-1
ББК Л87я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.