Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments

Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments

Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments
Current studies on the thermophysical properties of foodstuffs
Серія: Science et technique du froid
Видавництво: Intern. Inst. of Refrigeration, б.г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIIIін 2687
634992 Главный филиал

Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments = Current studies on the thermophysical properties of foodstuffs / International Institute of Refrigeration.– Paris : Intern. Inst. of Refrigeration, [1974].– 350 p.– (Science et technique du froid = Refrigeration science and technology) . – На фр., англ. яз. : 7.00.

ББК Л80-1

-- 1. Продукти, харчові – Термофізика.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025