Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Застосування харчових добавок
Застосування харчових добавок
Книга
Автор:
Застосування харчових добавок : навч.-метод. посіб.
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній
Автор:
Застосування харчових добавок : навч.-метод. посіб.
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 54668
731137 Главный филиал
Застосування харчових добавок : навч.-метод. посіб. : для студ. всіх форм навч. спец. 7.(8)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8)05140101 "Промислова біотехнологія" / Лідія Василівна Кричковська, Ірина Володимирівна Грицаєнко, Олександра Олександрівна Варанкіна, Л. С. Мироненко, К. В. Слись, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2014.– 47 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 45-47 . – На укр. яз. : 2.50.
ББК Л979я73
-- 1. Добавки, харчові – Застосування – Методичні посібники.
B 54668
731137 Главный филиал
Застосування харчових добавок : навч.-метод. посіб. : для студ. всіх форм навч. спец. 7.(8)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8)05140101 "Промислова біотехнологія" / Лідія Василівна Кричковська, Ірина Володимирівна Грицаєнко, Олександра Олександрівна Варанкіна, Л. С. Мироненко, К. В. Слись, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2014.– 47 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 45-47 . – На укр. яз. : 2.50.
ББК Л979я73
-- 1. Добавки, харчові – Застосування – Методичні посібники.