Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Застосування харчових добавок

Застосування харчових добавок

Застосування харчових добавок
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Застосування харчових добавок : навч.-метод. посіб.
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 54668
731137 Главный филиал

Застосування харчових добавок : навч.-метод. посіб. : для студ. всіх форм навч. спец. 7.(8)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8)05140101 "Промислова біотехнологія" / Лідія Василівна Кричковська, Ірина Володимирівна Грицаєнко, Олександра Олександрівна Варанкіна, Л. С. Мироненко, К. В. Слись, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2014.– 47 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 45-47 . – На укр. яз. : 2.50.

ББК Л979я73

-- 1. Добавки, харчові – Застосування – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025