Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Арутюнян, Тетяна Володимирівна - Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків
Арутюнян, Тетяна Володимирівна - Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків
Автореферат/Дисертація
Автор: Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 197565
Главный филиал
Арутюнян, Тетяна Володимирівна.
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.06 / Тетяна Володимирівна Арутюнян, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2014.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.
A 197565
Главный филиал
Арутюнян, Тетяна Володимирівна.
Технологія маргарину та майонезу з використаннням пророщених злаків : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.06 / Тетяна Володимирівна Арутюнян, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2014.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.