Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Полупан, Валентин Вадимович - Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної
Полупан, Валентин Вадимович - Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної
Автореферат/Дисертація
Автор: Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Полупан, Валентин Вадимович
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 197670
Главный филиал
Полупан, Валентин Вадимович.
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Валентин Вадимович Полупан, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2014.– 21 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 197670
Главный филиал
Полупан, Валентин Вадимович.
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Валентин Вадимович Полупан, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2014.– 21 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.