Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Демчак, Іван Микитович - Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів

Демчак, Іван Микитович - Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів

Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Демчак, Іван Микитович
Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-034-5

(UA) Книга
III> 93151
772793 Главный филиал

Демчак, Іван Микитович.
Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Ольга Миколаївна Полонська, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу.– К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014.– 47 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
Авт. на обкл. не зазнач.– 300 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-034-5 : 4.00.

ББК У524.02
ББК У530.675.12-524.02

-- 1. М'ясопереробна промисловість – Україна – Виробництво – Процеси, трудові – Інструкції, положення.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025