Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Поліщук, Галина Євгенівна - Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами
Поліщук, Галина Євгенівна - Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами
Автореферат/Дисертація
Автор: Поліщук, Галина Євгенівна
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Поліщук, Галина Євгенівна
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 207853
Главный филиал
Поліщук, Галина Євгенівна.
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Галина Євгенівна Поліщук, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 48 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 207853
Главный филиал
Поліщук, Галина Євгенівна.
Формування складних дисперсних систем молочного морозива з натуральними компонентами : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Галина Євгенівна Поліщук, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 48 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.