Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кишенько, Ірина Іванівна - Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...
Кишенько, Ірина Іванівна - Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних...
Автореферат/Дисертація
Автор: Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Кишенько, Ірина Іванівна
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 207850
Главный филиал
Кишенько, Ірина Іванівна.
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Ірина Іванівна Кишенько, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 46 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 207850
Главный филиал
Кишенько, Ірина Іванівна.
Теорія моделювання складу солених м’ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.04 / Ірина Іванівна Кишенько, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 46 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.