Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної... : монографія
Видавництво: Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
Автор:
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної... : монографія
Видавництво: Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
(UA) Книга
XIII> 64640
773274 Главный филиал
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини : монографія / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Радіон Петрович Никифоров, Неля Анатоліївна Федотова, Наталя Вікторівна Кравченко, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : Донбас, 2014.– 336 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-638-284-3 : 21.00.
ББК Л917
ББК Л959
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Сировина, молочна – Переробка – Технології. 3. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології.
XIII> 64640
773274 Главный филиал
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини : монографія / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Радіон Петрович Никифоров, Неля Анатоліївна Федотова, Наталя Вікторівна Кравченко, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : Донбас, 2014.– 336 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-638-284-3 : 21.00.
ББК Л917
ББК Л959
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Сировина, молочна – Переробка – Технології. 3. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології.