Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної... : монографія
Видавництво: Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3

(UA) Книга
XIII> 64640
773274 Главный филиал

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини : монографія / Вікторія Альбертівна Гніцевич, Радіон Петрович Никифоров, Неля Анатоліївна Федотова, Наталя Вікторівна Кравченко, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : Донбас, 2014.– 336 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-638-284-3 : 21.00.

ББК Л917
ББК Л959

-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Сировина, молочна – Переробка – Технології. 3. Сировина рослинна, харчова – Переробка – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025