Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки

Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки

Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб.
Видавництво: Сочінський, 2014 г.
ISBN 978-966-304-085-1

(UA) Книга
XIII> 64668
773896 Главный филиал

Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб. / В. П. Карпенко, З. М. Грицаєнко, Р. М. Притуляк, І. І. Мостов'як, І. Б. Леонтюк; За ред. В. П. Карпенко.– Умань : Сочінський, 2014.– 131 с. : іл., табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 130-131 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-085-1 : 8.00.

ББК Л82-14я73-1

-- 1. Зерно – Мікробіологія – Підручники, посібники. 2. Хлібопекарне виробництво – Контроль, санітарно-гігієничний – Підручники, посібники. 3. Круп'яна промисловість – Виробництво – Контроль, санітарно-гігієничний – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025