Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки
Книга
Автор:
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб.
Видавництво: Сочінський, 2014 г.
ISBN 978-966-304-085-1
Автор:
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб.
Видавництво: Сочінський, 2014 г.
ISBN 978-966-304-085-1
(UA) Книга
XIII> 64668
773896 Главный филиал
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб. / В. П. Карпенко, З. М. Грицаєнко, Р. М. Притуляк, І. І. Мостов'як, І. Б. Леонтюк; За ред. В. П. Карпенко.– Умань : Сочінський, 2014.– 131 с. : іл., табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 130-131 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-085-1 : 8.00.
ББК Л82-14я73-1
-- 1. Зерно – Мікробіологія – Підручники, посібники. 2. Хлібопекарне виробництво – Контроль, санітарно-гігієничний – Підручники, посібники. 3. Круп'яна промисловість – Виробництво – Контроль, санітарно-гігієничний – Підручники, посібники.
XIII> 64668
773896 Главный филиал
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки : навч. посіб. / В. П. Карпенко, З. М. Грицаєнко, Р. М. Притуляк, І. І. Мостов'як, І. Б. Леонтюк; За ред. В. П. Карпенко.– Умань : Сочінський, 2014.– 131 с. : іл., табл.
500 пр.– Бібліогр.: с. 130-131 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-085-1 : 8.00.
ББК Л82-14я73-1
-- 1. Зерно – Мікробіологія – Підручники, посібники. 2. Хлібопекарне виробництво – Контроль, санітарно-гігієничний – Підручники, посібники. 3. Круп'яна промисловість – Виробництво – Контроль, санітарно-гігієничний – Підручники, посібники.