Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лазарєва, Тетяна Анатоліївна - Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна - Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання
Книга
Автор: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб.
Видавництво: Право, 2014 г.
ISBN 978-966-458-707-2
Автор: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб.
Видавництво: Право, 2014 г.
ISBN 978-966-458-707-2
(UA) Книга
XIII> 64715
773870 Главный филиал
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна.
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб. : для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Тетяна Анатоліївна Лазарєва, Укр. інженерно-пед. акад..– Харків : Право, 2014.– 173 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 162-164 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-458-707-2 : 10.00.
ББК Л80-4я73-1
-- 1. Харчова промисловість – Інноваційний розвиток – Підручники, посібники.
XIII> 64715
773870 Главный филиал
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна.
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб. : для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Тетяна Анатоліївна Лазарєва, Укр. інженерно-пед. акад..– Харків : Право, 2014.– 173 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 162-164 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-458-707-2 : 10.00.
ББК Л80-4я73-1
-- 1. Харчова промисловість – Інноваційний розвиток – Підручники, посібники.