Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лазарєва, Тетяна Анатоліївна - Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання

Лазарєва, Тетяна Анатоліївна - Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання

Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб.
Видавництво: Право, 2014 г.
ISBN 978-966-458-707-2

(UA) Книга
XIII> 64715
773870 Главный филиал

Лазарєва, Тетяна Анатоліївна.
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб. : для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Тетяна Анатоліївна Лазарєва, Укр. інженерно-пед. акад..– Харків : Право, 2014.– 173 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 162-164 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-458-707-2 : 10.00.

ББК Л80-4я73-1

-- 1. Харчова промисловість – Інноваційний розвиток – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025