Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Доцяк, Віра Сисоївна - Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів

Доцяк, Віра Сисоївна - Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів

Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Автор: Доцяк, Віра Сисоївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник
Видавництво: Наш час, 2014 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 64027
776473 Главный филиал 785854 Главный филиал 946129 Главный филиал

Доцяк, Віра Сисоївна.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник / Віра Сисоївна Доцяк.– К. : Наш час, 2014.– 397,[3] с. : іл.
40206 пр.– Бібліогр.: с. 398 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-713-09-5 : 30.00.

ББК Л99я73-1

-- 1. Кулінарія – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Товари, продовольчі – Товарознавство – Підручники, посібники. 3. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025