Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Леус, Руслан Миколайович - Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв
Леус, Руслан Миколайович - Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв
Автореферат/Дисертація
Автор: Леус, Руслан Миколайович
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Леус, Руслан Миколайович
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 204644
Главный филиал
Леус, Руслан Миколайович.
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Руслан Миколайович Леус, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 204644
Главный филиал
Леус, Руслан Миколайович.
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Руслан Миколайович Леус, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.