Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів
Книга
Автор:
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матер. II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 23 грудня 2014 р.
Видавництво: Растр-7, 2014 г.
ISBN 978-617-7045-65-5
Автор:
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матер. II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 23 грудня 2014 р.
Видавництво: Растр-7, 2014 г.
ISBN 978-617-7045-65-5
(UA) Книга
XIII> 64066
776440 Главный филиал
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матер. II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 23 грудня 2014 р. : тези доповідей / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Відп. ред. П. О. Куцик.– Львів : Растр-7, 2014.– 273 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7045-65-5 : 16.00.
ББК Л80-9я431
-- 1. Товари, непродовольчі – Товарознавство – Конференції.
XIII> 64066
776440 Главный филиал
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матер. II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 23 грудня 2014 р. : тези доповідей / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Відп. ред. П. О. Куцик.– Львів : Растр-7, 2014.– 273 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7045-65-5 : 16.00.
ББК Л80-9я431
-- 1. Товари, непродовольчі – Товарознавство – Конференції.