Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів

Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів

Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матер. II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 23 грудня 2014 р.
Видавництво: Растр-7, 2014 г.
ISBN 978-617-7045-65-5

(UA) Книга
XIII> 64066
776440 Главный филиал

Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матер. II-ої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 23 грудня 2014 р. : тези доповідей / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Відп. ред. П. О. Куцик.– Львів : Растр-7, 2014.– 273 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7045-65-5 : 16.00.

ББК Л80-9я431

-- 1. Товари, непродовольчі – Товарознавство – Конференції.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025