Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дизайн кондитерських та кулінарних виробів
Дизайн кондитерських та кулінарних виробів
Книга
Автор:
Дизайн кондитерських та кулінарних виробів : курс лекцій
Видавництво: РВВ ГДПУ ім. О. Довженка, 2014 г.
ISBN відсутній
Автор:
Дизайн кондитерських та кулінарних виробів : курс лекцій
Видавництво: РВВ ГДПУ ім. О. Довженка, 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 64808
774761 Главный филиал
Дизайн кондитерських та кулінарних виробів : курс лекцій : для студентів спец. 7.01010301 Технологічна освіта / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман, Світлана Миколаївна Руденко, Надія Анатоліївна Борисенко.– Глухів : РВВ ГДПУ ім. О. Довженка, 2014.– 67 с. : іл.
50 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз. : 5.00.
ББК Л990.7я73-5
-- 1. Кулінарія – Оздоблення страв. 2. Вироби, кондитерські – Оздоблення страв.
XIII> 64808
774761 Главный филиал
Дизайн кондитерських та кулінарних виробів : курс лекцій : для студентів спец. 7.01010301 Технологічна освіта / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман, Світлана Миколаївна Руденко, Надія Анатоліївна Борисенко.– Глухів : РВВ ГДПУ ім. О. Довженка, 2014.– 67 с. : іл.
50 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз. : 5.00.
ББК Л990.7я73-5
-- 1. Кулінарія – Оздоблення страв. 2. Вироби, кондитерські – Оздоблення страв.