Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Виробництво харчових домішок, соди, лугів ...
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Виробництво харчових домішок, соди, лугів ...
(UA) Книга
B 51713
731413 Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Виробництво харчових домішок, соди, лугів та методи розрахунків" : для студентів спец. 7.05130101 "Хімічні технології неорганічних речовин" ден. та заоч. форм навчання / Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Григорій Іванович Гринь, Володимир Володимирович Панасенко, Дмитро Миколайович Дейнека.– Харків : НТУ "ХПІ", 2014.– 20 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 19 . – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л973я73-5
-- 1. Речовини, неорганічні – Виробництво – Технології, хімічні – Методичні посібники.
B 51713
731413 Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Виробництво харчових домішок, соди, лугів та методи розрахунків" : для студентів спец. 7.05130101 "Хімічні технології неорганічних речовин" ден. та заоч. форм навчання / Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Григорій Іванович Гринь, Володимир Володимирович Панасенко, Дмитро Миколайович Дейнека.– Харків : НТУ "ХПІ", 2014.– 20 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 19 . – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л973я73-5
-- 1. Речовини, неорганічні – Виробництво – Технології, хімічні – Методичні посібники.