Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ястреба, Юлія Анатоліївна - Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів

Ястреба, Юлія Анатоліївна - Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів

Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7

(UA) Книга
XIII> 66000
777994 Главный филиал

Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія / Юлія Анатоліївна Ястреба, Василь Миколайович Пасічний, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 149,[1] с. : іл., табл., схеми
300 пр.– Бібліогр.: с. 123-150 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-191-7 : 17.00.

ББК Л918я73
ББК Л92я73

-- 1. Продукти, м'ясні – Виробництво – Технології. 2. Сировина, грибна – Виробництво – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025