Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ястреба, Юлія Анатоліївна - Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
Ястреба, Юлія Анатоліївна - Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
Книга
Автор: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7
Автор: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-191-7
(UA) Книга
XIII> 66000
777994 Главный филиал
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія / Юлія Анатоліївна Ястреба, Василь Миколайович Пасічний, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 149,[1] с. : іл., табл., схеми
300 пр.– Бібліогр.: с. 123-150 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-191-7 : 17.00.
ББК Л918я73
ББК Л92я73
-- 1. Продукти, м'ясні – Виробництво – Технології. 2. Сировина, грибна – Виробництво – Технології.
XIII> 66000
777994 Главный филиал
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія / Юлія Анатоліївна Ястреба, Василь Миколайович Пасічний, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 149,[1] с. : іл., табл., схеми
300 пр.– Бібліогр.: с. 123-150 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-191-7 : 17.00.
ББК Л918я73
ББК Л92я73
-- 1. Продукти, м'ясні – Виробництво – Технології. 2. Сировина, грибна – Виробництво – Технології.