Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пилипенко, Людмила Николаевна - Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль

Пилипенко, Людмила Николаевна - Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль

Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Пилипенко, Людмила Николаевна
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль : монография
Видавництво: ВМВ, 2015 г.
ISBN 978-966-413-524-2

(UA) Книга
XIII> 65151
778407 Главный филиал

Пилипенко, Людмила Николаевна.
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль : монография / Людмила Николаевна Пилипенко, Яков Григорьевич Верхивкер, Инна Васильевна Пилипенко.– Одесса : ВМВ, 2015.– 231 с. : табл.
500 экз.– Библиогр.: с. 228-231 . – На рус. яз.
ISBN 978-966-413-524-2 : 26.00.

ББК Л96

-- 1. Продукти, харчові – Консервування.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025