Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Левіт, Ірина Борисівна - Реологія харчових продуктів

Левіт, Ірина Борисівна - Реологія харчових продуктів

Реологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Левіт, Ірина Борисівна
Реологія харчових продуктів : підручник
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-184-9

(UA) Книга
XIII> 65179
778952 Главный филиал

Левіт, Ірина Борисівна.
Реологія харчових продуктів : підручник / Ірина Борисівна Левіт, Валерій Олександрович Сукманов, Дмитро Сергійович Афенченко, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 539,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 535-540 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-184-9 : 85.00.

ББК Л80-106.2я73-1

-- 1. Продукти, харчові – Реологія – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025