Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Левіт, Ірина Борисівна - Реологія харчових продуктів
Левіт, Ірина Борисівна - Реологія харчових продуктів
Книга
Автор: Левіт, Ірина Борисівна
Реологія харчових продуктів : підручник
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-184-9
Автор: Левіт, Ірина Борисівна
Реологія харчових продуктів : підручник
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-184-9
(UA) Книга
XIII> 65179
778952 Главный филиал
Левіт, Ірина Борисівна.
Реологія харчових продуктів : підручник / Ірина Борисівна Левіт, Валерій Олександрович Сукманов, Дмитро Сергійович Афенченко, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 539,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 535-540 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-184-9 : 85.00.
ББК Л80-106.2я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Реологія – Підручники, посібники.
XIII> 65179
778952 Главный филиал
Левіт, Ірина Борисівна.
Реологія харчових продуктів : підручник / Ірина Борисівна Левіт, Валерій Олександрович Сукманов, Дмитро Сергійович Афенченко, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 539,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 535-540 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-184-9 : 85.00.
ББК Л80-106.2я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Реологія – Підручники, посібники.