Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тюрікова, Інна Станіславівна - Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика
Тюрікова, Інна Станіславівна - Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика
Книга
Автор: Тюрікова, Інна Станіславівна
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-195-5
Автор: Тюрікова, Інна Станіславівна
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-195-5
(UA) Книга
XIII> 65196
778973 Главный филиал
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика : монографія / Інна Станіславівна Тюрікова, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 202,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 175-191 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-195-5 : 21.00.
ББК Л915
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Горіхи, волоські – Застосування у харчовій промисловості.
XIII> 65196
778973 Главный филиал
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика : монографія / Інна Станіславівна Тюрікова, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 202,[1] с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 175-191 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-195-5 : 21.00.
ББК Л915
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Горіхи, волоські – Застосування у харчовій промисловості.