Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія продуктів харчування функціонального призначення
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
(UA) Книга
B 51879
731549 Главный филиал
Технологія продуктів харчування функціонального призначення : метод. вказівки до лаборатор. робіт для студ. спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.) / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, М. І. Філь; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015.– 37 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 37 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л996.5я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Методичні посібники.
B 51879
731549 Главный филиал
Технологія продуктів харчування функціонального призначення : метод. вказівки до лаборатор. робіт для студ. спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.) / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, М. І. Філь; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015.– 37 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 37 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л996.5я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Методичні посібники.