Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія продуктів харчування функціонального призначення

Технологія продуктів харчування функціонального призначення

Технологія продуктів харчування функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія продуктів харчування функціонального призначення : метод. вказівки до лаборатор. робіт для студ. спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.)
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 51879
731549 Главный филиал

Технологія продуктів харчування функціонального призначення : метод. вказівки до лаборатор. робіт для студ. спец. 7.14010101 "Готельно-ресторанна справа" (денна і заочна форма навч.) / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, М. І. Філь; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015.– 37 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 37 . – На укр. яз. : 2.00.

ББК Л996.5я73-5

-- 1. Продукти, харчові – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025