Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...
Книга
Автор:
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-201-3
Автор:
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-201-3
(UA) Книга
III> 96731
780218 Главный филиал
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса", "Маркетинг", "Педагогіка вищої школи" ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року / Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ); Відп. ред. Л. М. Страшко, Н. М. Тягунова.– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 203,[1] с.
37 пр.– Бібліогр.: с. 204 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-201-3 : 22.00.
ББК У542.414я43
ББК Ч481я43
ББК Л92я43
-- 1. Маркетинг – Збірники. 2. Вища освіта – Педагогіка – Збірники. 3. М'ясо та м'ясопродукти – Консервування – Технології – Збірники. 4. М'ясо та м'ясопродукти – Зберігання – Технології – Збірники.
III> 96731
780218 Главный филиал
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса", "Маркетинг", "Педагогіка вищої школи" ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року / Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ); Відп. ред. Л. М. Страшко, Н. М. Тягунова.– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 203,[1] с.
37 пр.– Бібліогр.: с. 204 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-201-3 : 22.00.
ББК У542.414я43
ББК Ч481я43
ББК Л92я43
-- 1. Маркетинг – Збірники. 2. Вища освіта – Педагогіка – Збірники. 3. М'ясо та м'ясопродукти – Консервування – Технології – Збірники. 4. М'ясо та м'ясопродукти – Зберігання – Технології – Збірники.