Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...

Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...

Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Техно...
Видавництво: ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-201-3

(UA) Книга
III> 96731
780218 Главный филиал

Збірник наукових статей магістрів спеціальностей "Технології в ресторанному господарстві", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса", "Маркетинг", "Педагогіка вищої школи" ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року / Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ); Відп. ред. Л. М. Страшко, Н. М. Тягунова.– Полтава : ПУЕТ, 2015.– 203,[1] с.
37 пр.– Бібліогр.: с. 204 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-201-3 : 22.00.

ББК У542.414я43
ББК Ч481я43
ББК Л92я43

-- 1. Маркетинг – Збірники. 2. Вища освіта – Педагогіка – Збірники. 3. М'ясо та м'ясопродукти – Консервування – Технології – Збірники. 4. М'ясо та м'ясопродукти – Зберігання – Технології – Збірники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025