Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Нет экз.
Багатотомне видання
Автор:
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо... : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р.
Видавництво: ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / Департамент науки і освіти Харків. обл. держ. адм., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; Відп. ред. О. І. Черевко.– Харків : ХДУХТ, 2015 . – На укр. яз.





Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Нет экз.
Книга

Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2015 г.
ISBN 978-966-405-360-7


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Нет экз.
Книга

Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-359-1



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025