Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Нет экз.
Багатотомне видання
Автор:
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе... : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р.
Видавництво: ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р. : у 2 ч. / Департамент науки і освіти Харків. обл. держ. адм., Департамент економіки і міжнар. відносин, Харків. торгово-промислова палата; Відп. ред. О. І. Черевко; Редкол. М. П. Головко, О. О. Гринченко, Г. В. Дейниченко.– Харків : ХДУХТ, 2015 . – На укр. яз.





Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Нет экз.
Книга

Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-361-4


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Нет экз.
Книга

Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-362-1



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025