Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-362-1

(UA) Многотомник


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р. : у 2 ч. / Департамент науки і освіти Харків. обл. держ. адм., Департамент економіки і міжнар. відносин, Харків. торгово-промислова палата; Відп. ред. О. І. Черевко; Редкол. М. П. Головко, О. О. Гринченко, Г. В. Дейниченко.– Харків : ХДУХТ, 2015 . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 95530
781469 Главный филиал

Ч. 1 : Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність .– 2015.– 340 с.
35 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-362-1 : 36.00.

ББК У530.67я431
ББК У542.414я431
ББК У544.135.7я431
ББК У542.1я431

-- 1. Харчове виробництво – Конференції. 2. Економіка – Конференції. 3. Підприємництво, готельно-ресторанне – Конференції.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Нет экз.
Багатотомне видання

Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р., у 2 ч.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025