Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Іващенко, Катерина Юріївна - Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обр...
Іващенко, Катерина Юріївна - Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обр...
Автореферат/Дисертація
Автор: Іващенко, Катерина Юріївна
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обр... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Іващенко, Катерина Юріївна
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного обр... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 209866
Главный филиал
Іващенко, Катерина Юріївна.
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13 / Катерина Юріївна Іващенко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2015.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 209866
Главный филиал
Іващенко, Катерина Юріївна.
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13 / Катерина Юріївна Іващенко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2015.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.