Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Рябоконь, Наталія Валеріївна - Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Рябоконь, Наталія Валеріївна - Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Автореферат/Дисертація
Автор: Рябоконь, Наталія Валеріївна
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Рябоконь, Наталія Валеріївна
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 206746
Главный филиал
Рябоконь, Наталія Валеріївна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Наталія Валеріївна Рябоконь, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2015.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 206746
Главный филиал
Рябоконь, Наталія Валеріївна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Наталія Валеріївна Рябоконь, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2015.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.