Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загальна технологія харчових продуктів
Загальна технологія харчових продуктів
Багатотомне видання
Автор:
Загальна технологія харчових продуктів : завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної та заочної форм навчання
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
Автор:
Загальна технологія харчових продуктів : завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної та заочної форм навчання
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Многотомник
Загальна технологія харчових продуктів : завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної та заочної форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 . – На укр. яз.
Загальна технологія харчових продуктів : завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної та заочної форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 . – На укр. яз.