Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загальна технологія харчових продуктів
Загальна технологія харчових продуктів
(UA) Многотомник
Загальна технологія харчових продуктів : завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної та заочної форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 . – На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 65630
785826 Главный филиал
Ч. 1 : Загальна технологія харчових продуктів .– 2015.– 91 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 89-91 . – На укр. яз. : 10.00.
ББК Л80я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Технології – Методичні посібники.
Загальна технологія харчових продуктів : завдання і методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" денної та заочної форм навчання / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 . – На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 65630
785826 Главный филиал
Ч. 1 : Загальна технологія харчових продуктів .– 2015.– 91 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 89-91 . – На укр. яз. : 10.00.
ББК Л80я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Технології – Методичні посібники.