Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Економіка підприємства ресторанного господарства і
Економіка підприємства ресторанного господарства і
Книга
Автор:
Економіка і планування в підприємствах галузі. Розділ 2: Економіка підприємства ресторанного господарства і : плани семінарів, методичні вказівки, тести та ситуаційні завдання для практичних занять та самостійної роботи : для студентів напряму підготовки 6.030504 "Економіка підприємства" всіх фор...
2015 г.
ISBN відсутній
Автор:
Економіка і планування в підприємствах галузі. Розділ 2: Економіка підприємства ресторанного господарства і : плани семінарів, методичні вказівки, тести та ситуаційні завдання для практичних занять та самостійної роботи : для студентів напряму підготовки 6.030504 "Економіка підприємства" всіх фор...
2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Многотомник
Економіка і планування в підприємствах галузі / Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 98414
785821 Главный филиал
Розділ 2 : Економіка підприємства ресторанного господарства і : плани семінарів, методичні вказівки, тести та ситуаційні завдання для практичних занять та самостійної роботи : для студентів напряму підготовки 6.030504 "Економіка підприємства" всіх форм навчання / Уклад. Н. Г. Міценко, О. О. Ільчук.– 2015.– 103 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 100-102 . – На укр. яз. : 12.00.
ББК У542.414я73-5
ББК У544.135.7я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Економіка – Методичні посібники. 2. Ресторанне господарство – Планування – Методичні посібники.
Економіка і планування в підприємствах галузі / Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 98414
785821 Главный филиал
Розділ 2 : Економіка підприємства ресторанного господарства і : плани семінарів, методичні вказівки, тести та ситуаційні завдання для практичних занять та самостійної роботи : для студентів напряму підготовки 6.030504 "Економіка підприємства" всіх форм навчання / Уклад. Н. Г. Міценко, О. О. Ільчук.– 2015.– 103 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 100-102 . – На укр. яз. : 12.00.
ББК У542.414я73-5
ББК У544.135.7я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Економіка – Методичні посібники. 2. Ресторанне господарство – Планування – Методичні посібники.