Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пахомова, Інна Володимирівна - Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками
Пахомова, Інна Володимирівна - Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками
Автореферат/Дисертація
Автор: Пахомова, Інна Володимирівна
Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками : автореф.дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Пахомова, Інна Володимирівна
Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками : автореф.дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 213661
Главный филиал
Пахомова, Інна Володимирівна.
Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками : автореф.дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Інна Володимирівна Пахомова, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : [б.в.], 2015.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 213661
Главный филиал
Пахомова, Інна Володимирівна.
Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками : автореф.дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Інна Володимирівна Пахомова, Укоопспілка. Львів. комерц. акад..– Львів : [б.в.], 2015.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.