Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р.
Видавництво: ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-376-8

(UA) Книга
XIII> 65345
787667 Главный филиал

Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Департамент науки і освіти Харків. обл. держ. адм.; Відп. ред. О. І. Черевко; Редкол. М. П. Головко, О. О. Гринченко, Г. В. Дейниченко.– Харків : ХДУХТ, 2015.– 70 с.
50 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-376-8 : 8.00.

ББК Л814.4я431

-- 1. Сировина, харчова – Сушіння – Конференції.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025