Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Литвиненко, Олександр Анатолійович - Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...
Литвиненко, Олександр Анатолійович - Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Литвиненко, Олександр Анатолійович
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Литвиненко, Олександр Анатолійович
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 210264
Главный филиал
Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олександр Анатолійович Литвиненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 42 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 210264
Главный филиал
Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових виробництв : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олександр Анатолійович Литвиненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 42 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.