Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шпак, Максим Сергійович - Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...
Шпак, Максим Сергійович - Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...
Автореферат/Дисертація
Автор: Шпак, Максим Сергійович
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Шпак, Максим Сергійович
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 211646
Главный филиал
Шпак, Максим Сергійович.
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Максим Сергійович Шпак, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 22 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 211646
Главный филиал
Шпак, Максим Сергійович.
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Максим Сергійович Шпак, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 22 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.