Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сухенко, Владислав Юрійович - Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
Сухенко, Владислав Юрійович - Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
Автореферат/Дисертація
Автор: Сухенко, Владислав Юрійович
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Сухенко, Владислав Юрійович
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 211696
Главный филиал
Сухенко, Владислав Юрійович.
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Владислав Юрійович Сухенко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 47 с.
140 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 211696
Главный филиал
Сухенко, Владислав Юрійович.
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Владислав Юрійович Сухенко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 47 с.
140 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.