Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сухенко, Владислав Юрійович - Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК

Сухенко, Владислав Юрійович - Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК

Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Сухенко, Владислав Юрійович
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 211696
Главный филиал

Сухенко, Владислав Юрійович.
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Владислав Юрійович Сухенко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2015.– 47 с.
140 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025