Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Рыбная кулинария

Рыбная кулинария

Рыбная кулинария
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Рыбная кулинария : отварная рыба, паровая рыба, тушеная рыба, жареная рыба, запеченная рыба, раки и крабы, соусы, рыбные закуски, заливные блюда
Серія: Серия 'Секреты шеф-повара'
Видавництво: Мир "Искателя", 2001 г.
ISBN 5-93833-106-4

(UA) Книга
XIII> 65820
788560 Главный филиал

Рыбная кулинария : отварная рыба, паровая рыба, тушеная рыба, жареная рыба, запеченная рыба, раки и крабы, соусы, рыбные закуски, заливные блюда / ред. Н. Ганина.– М. : Мир "Искателя", 2001.– 156,[2] c.– (Серия "Секреты шеф-повара")
10 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-93833-106-4 : 8.00.

ББК Л992.5

-- 1. Страви з риби та морепродуктів – Рецепти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025