Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Очищення дифузійного соку

Очищення дифузійного соку

Очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія цукру. Т. 2: Очищення дифузійного соку
2015 г.
ISBN 978-966-97450-6-4

(UA) Многотомник


Технологія цукру = Sugar technology : підручник : у 3 т. / Антон Адамович Ліпєц, Володимир Матвійович Логвін, Костянтин Дмитрович Скорик, Анатолій Іванович Українець, Михайло Петрович Купчик, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Володимир Матвійович Логвін, Анатолій Іванович Українець.– Київ : Експрес-об'ява, 2015 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-97450-4-0.
(UA) Книга
XIII> 65914
789511 Главный филиал

Т. 2 : Очищення дифузійного соку .– 2015.– 271 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 266-270 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-97450-6-4 : 31.00.

ББК Л84я73-1

-- 1. Цукор – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технологія цукру
Нет экз.
Багатотомне видання

Технологія цукру: підручник, у 3 т.
Sugar technology
Експрес-об'ява, 2015 г.
ISBN 978-966-97450-4-0



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025