Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Яшонков, Олександр Анатолійович - Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини
Яшонков, Олександр Анатолійович - Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Яшонков, Олександр Анатолійович
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Яшонков, Олександр Анатолійович
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 214028
Главный филиал
Яшонков, Олександр Анатолійович.
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Анатолійович Яшонков, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2015.– 23 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 214028
Главный филиал
Яшонков, Олександр Анатолійович.
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Анатолійович Яшонков, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2015.– 23 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.