Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Серебряков Роман Анатолійович - Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінов...
Серебряков Роман Анатолійович - Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінов...
Автореферат/Дисертація
Автор: Серебряков Роман Анатолійович
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінов... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Серебряков Роман Анатолійович
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінов... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 131256
Главный филиал
Серебряков, Роман Анатолійович.
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Роман Анатолійович Серебряков; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 131256
Главный филиал
Серебряков, Роман Анатолійович.
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Роман Анатолійович Серебряков; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.