Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бондар Ігор Петрович - Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Бондар Ігор Петрович - Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Бондар Ігор Петрович
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Бондар Ігор Петрович
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 131630
Главный филиал
Бондар, Ігор Петрович.
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ігор Петрович Бондар; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 131630
Главный филиал
Бондар, Ігор Петрович.
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ігор Петрович Бондар; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.