Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тимчук, Алла Вікторівна - Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
Тимчук, Алла Вікторівна - Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
Автореферат/Дисертація
Автор: Тимчук, Алла Вікторівна
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Тимчук, Алла Вікторівна
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 217248
Главный филиал
Тимчук, Алла Вікторівна.
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Алла Вікторівна Тимчук, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 217248
Главный филиал
Тимчук, Алла Вікторівна.
Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Алла Вікторівна Тимчук, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.