Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Свідло, Карина Володимирівна - Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн...
Свідло, Карина Володимирівна - Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн...
Автореферат/Дисертація
Автор: Свідло, Карина Володимирівна
Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Свідло, Карина Володимирівна
Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 215915
Главный филиал
Свідло, Карина Володимирівна.
Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Карина Володимирівна Свідло, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 44 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 215915
Главный филиал
Свідло, Карина Володимирівна.
Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Карина Володимирівна Свідло, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 44 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.