Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Донець, Олександр Петрович - Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками
Донець, Олександр Петрович - Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками
Автореферат/Дисертація
Автор: Донець, Олександр Петрович
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Донець, Олександр Петрович
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 217510
Главный филиал
Донець, Олександр Петрович.
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Олександр Петрович Донець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 217510
Главный филиал
Донець, Олександр Петрович.
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Олександр Петрович Донець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.