Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Секреты домашнего копчения

Секреты домашнего копчения

Секреты домашнего копчения
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Секреты домашнего копчения : [горячее и холодное: мясо, рыба, птица, сало, сыр, колбаса, ветчина, балык, солонина, окорок и другие копчености]
Видавництво: Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2016 г.
ISBN 978-617-12-0442-3, 978-5-9910-3536-1

(UA) Книга
XIII> 66307
797626 Главный филиал

Секреты домашнего копчения : [горячее и холодное: мясо, рыба, птица, сало, сыр, колбаса, ветчина, балык, солонина, окорок и другие копчености] / Сост. Валерий Бестужев.– Харьков; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2016.– 319,[1] с. : ил.
15 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 978-617-12-0442-3
ISBN 978-5-9910-3536-1 : 36.00.

ББК Л816.2

-- 1. Страви, м'ясні – Копчення. 2. Страви з птиці – Копчення. 3. Страви з риби та морепродуктів – Копчення.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025